cursussen_januari2023

Start een creatief 2023

Zin in creatief nieuw jaar? Bij de Gooise Academie is het mogelijk om in te stromen bij - of te starten met - een cursus tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen, keramiek en/of digitale kunst.

Half januari starten een aantal nieuwe cursussen, veelal als vervolg op het huidige aanbod. Er zijn nog plaatsen voor beginners en gevorderden.

Instromen
Instromen kan bij alle cursussen waar geen wachtlijst voor is. Het resterende aantal lessen zal worden verrekend.

Wil je beeldhouwen en boetseren kijk dan eens bij de cursus 'Ontwikkel je eigen beeldtaal in beeldhouwen en boetseren'. Of tekenen en schilderen bij de cursus 'Naar de natuur-Laren en de schilderkunst'.

Het totale cursusaanbod vind je op onze cursuspagina.

Gratis proefles
Heb je een nieuwe cursus gevonden waaraan je graag zou willen deelnemen?

Wij bieden je een gratis proefles aan, omdat naast de inhoud, de klik met de docent en groep minstens zo belangrijk is. Zo kun je dit zelf uit eerste hand ervaren.

De enige voorwaarde is dat er een plek beschikbaar is in de betreffende cursus. Je kunt je het gehele cursusjaar aanmelden voor een proefles.

Voor de aanvraag van een proefles of andere vragen over een cursus mail naar cusrsistencontact@gooiseacademie.nl of kijk op onze pagina 'Veel gestelde vragen'.

  • Deel deze pagina: