video foto.jpg

(Vóór-)inschrijvingen seizoen 2021-2022

Ben je al cursist?
Dan kun je je vanaf vrijdag 4 juni tot en met vrijdag 18 juni online inschrijven voor je huidige les. Dit doe je met de speciale inschrijfcode die je van je docent hebt ontvangen. Heb je deze nog niet gekregen, vraag het aan je docent.

Hoe werkt de vóórinschrijving?
Inschrijven is alleen mogelijk via onze website, www.gooiseacademie.nl. Je doet dit door in te loggen op de website zoals je gewend bent. Vervolgens kies je de cursus en voer je de inschrijfcode in om te reserveren en/of te betalen.

Reserveren/betalen van je cursus
Je kunt de cursus op twee manieren via de website reserveren/betalen:

  • Door direct te betalen, per iDEAL
  • Door aan te geven dat je later per bank betaalt (bij betaling via bankoverschrijving is het noodzakelijk dat het hele cursusbedrag door jou wordt voldaan vόόr 15 augustus 2021 anders vervalt je reservering)


Attentie

  • Na vrijdag 18 juni is de vóórinschrijfperiode voorbij en kan iederéén zich inschrijven. De inschrijfcode is dan niet meer te gebruiken.

Annuleren
Er geldt een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat wij de inschrijving hebben ontvangen. Je kunt van het bedenktijdsrecht gebruik maken door binnen deze periode per e-mail een verklaring te sturen dat je de overeenkomst wilt ontbinden. Bij annulering na dit tijdstip blijft de verplichting tot betaling van het volledige cursusgeld. Indien je (langdurig) afwezig bent of de cursus tussentijds beëindigt, blijft de betalingsverplichting van het volledige lesgeld.

  • Deel deze pagina: