Homepage_AnderhalvemeterAcademie.png

Veiligheid op de Academie

In de week van 7 september opent de Gooise Academie haar deuren weer. Zoals gewend starten we met een veelzijdig creatief programma, zodat er naar hartelust geschilderd, getekend, geboetseerd of gebeeldhouwd kan worden. Wat onwennig zal zijn is de afstand die we tot elkaar moeten nemen in verband met het coronavirus.

We hebben de nodige maatregelen genomen zodat je als cursist in een veilige omgeving kan werken. Eén van de maatregelen is het ‘Protocol Anderhalvemeter Academie’ waarin we de omgang met elkaar hebben vast gelegd. De ateliers zullen ‘coronaproof’ ingericht zijn, daarnaast hebben we de cursustijden een beetje aangepast om het contact bij het komen en gaan goed te regelen.

De gezelligheid om met elkaar creatief te kunnen werken en de kwaliteit van de lessen staan hoog in het vaandel bij de Academie. Het protocol zal een bijdrage zijn om veilig maar prettig te kunnen werken op de Gooise Academie. Lees het protocol rustig door, mochten er vragen zijn dan kan je contact opnemen via info@gooiseacademie.nl.

De samenvatting van het protocol is te vinden op een vaste plaats op onze website; op de homepage helemaal onderaan de pagina. In de samenvatting van het protocol staat de download van het volledige protocol ‘Anderhalvemeter Academie’.

Heb je vragen over een cursus of over een inschrijving, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 tijdens werkdagen van 14:00 – 16:00 uur.

Op de website van de Academie gooiseacademie.nl/cursussen is het volledige aanbod te vinden.

  • Deel deze pagina: