Verkooptentoonstelling Rosa Spier Huis

Verkooptentoonstelling van bekende kunstenaars - waaronder docent Nikki van Es - die werken hebben geschonken om de realisatie van het nieuwe Rosa Spier Huis mogelijk te maken.

Koop Kunst voor het Rosa Spier Huis

Op 9 december om 15.30 uur opent kunsthandelaar en -historicus Jan Six een bijzondere verkoopexpositie in het Rosa Spier Huis. De volledige opbrengst van deze tentoonstelling komt ten goede aan de expositieruimte in het nieuwe Rosa Spier Huis. Zo kunnen bewoners, jonge én gerenommeerde kunstenaars hun werk in de toekomst blijven tentoonstellen.

Meer dan 50 bekende kunstenaars - waaronder Gooise Academie docent Nikki van Es - en bewoners hebben zeer genereus schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerken beschikbaar gesteld voor het goede doel, in prijsklassen oplopend vanaf 250 euro. Tijdens de opening op 9 december worden er ook drie werken geveild.

Wilt u erbij zijn? Meldt u zich dan aan via expositie@rosaspierhuis.nl. Er is maar een beperkt aantal plaatsen. Vanaf 16.00 uur is de expositie ook zonder aanmelding toegankelijk. De werken zijn te koop van 9 december 208 tot en met 3 februari 2019.

  • Deel deze pagina: