Menu

Vacature: bestuurslid Gooise Academie – Evenementen & PR

Ben jij een echte regelaar met goede ideeën en een passie voor kunst en heb je zin om toe te treden tot het leukste bestuur van de regio? Lees dan snel verder…

In deze tijd van online communicatie is het haast onmogelijk voor één vrijwilliger om alle on- en offline communicatie, de evenementen én de PR voor de Academie te onderhouden. Daarom hebben we als bestuur besloten om deze functie in tweeën te splitsen en op zoek te gaan naar een extra bestuurslid. Hij of zij wordt eindverantwoordelijk voor de evenementen en Public Relations van de Academie.

 

Wat houdt de portefeuille in?

In deze vrijwilligersfunctie van gemiddeld ca. 4 uur per week (het seizoen loopt van september tot ca. eind mei) maak je de Academie zichtbaar via evenementen (lezingen, Open Dag, culturele dagen in de regio) en het regionale nieuws. Verder neem je de nieuwsbrief voor je rekening en ben je aanwezig bij onze periodieke vergaderingen. Je hebt alle vrijheid om de functie in te vullen zoals je wilt.

 

INDICATIE ACTIVITEITEN PORTEFEUILLE:

  • Onderhouden van contacten en pers buiten en namens de Academie.
  • Schrijven en versturen van persberichten voor cursussen/workshops/lezingen, voorzien van aantrekkelijk beeldmateriaal.
  • Bijhouden online regionale agenda’s (als BEL-nieuws) en lokale online initiatieven (samen met bestuurslid Marketingcommunicatie).
  • Opstellen en versturen nieuwsbrief in MailChimp (teksten haal je van de website en mededelingen vanuit de bestuursvergadering).
  • Organiseren aantrekkelijke, actuele en kwalitatief hoogwaardige communicatie en PR.
  • Organiseren en hosten evenementen als Open Dag en lezingen (in een werkgroep met andere vrijwilligers).
  • Periodiek adviseren mede-bestuursleden over stand van zaken evenementen en PR.

 

Interesse? 

Neem dan contact op met Irma Koorn (bestuurslid marketingcommunicatie) via irma.koorn@gooiseacademie.nl of redactie@gooiseacademie.nl.

Laat een reactie achter

    Deel deze pagina: