HipstamaticPhoto-EvaK.jpg
HipstamaticPhoto-EvaK.jpg

Cursus digitale fotografie met camera of smartphone

Start: zaterdag 12 januari 2019: 13:00 - 16:00 uur

Prijs: €220,00 voor 12 lessen

De workshop wordt gegeven in atelier Rodin .

De basis van digitale fotografie in 12 zaterdagmiddagen

Veel mensen zullen het probleem herkennen; je hebt een mooie camera in de kast liggen. Maar hoe bedien je zo’n ding? Of wellicht wil je - net als jouw favoriete influencer - goed leren fotograferen met je smartphone, maar je weet niet hoe. Daar gaan we in deze cursus verandering in brengen.

In deze cursus - waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen - leer je de basistechnieken om het maximale uit je camera of telefoon te halen. Elke les start met een gedeelte theorie, waarin we foto's bespreken en een stukje techniek behandelen. Daarna gaan we aan de slag om de geleerde theorie in de praktijk te brengen.

Voor iedereen die vanaf de basis wil leren fotograferen

We werken met verschillende fotografische onderwerpen. Zo trekken we de ene week de natuur in om de mooiste landschapsfoto's te maken en duiken we de andere keer juist de studio in voor een modelshoot.

We sluiten de workshop af met het maken van een mooie tentoonstelling.

12 zaterdagmiddagen van 13.00 tot 16.00 uur:

12, 19 en 26 januari

2, 9 en 16 februari

9, 16, 23 en 30 maart

6 en 13 april

Aan deze cursus zijn geen materiaalkosten verbonden. Alleen de afdrukken voor de tentoonstelling zijn voor eigen rekening. Deze cursus is geschikt voor digitale camera's en smartphones.

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: