Sam_Drukker.jpg
Sam_Drukker.jpg
WACHTLIJST

Lezing Sam Drukker: 'Het portret en de magie van het atelier'

Deze cursus is helaas vol, maar je kan op de wachtlijst worden geplaatst. Stuur in dat geval een e-mail naar Petra Smeenk cursistencontact@gooiseacademie.nl

NB: Hou er rekening mee dat onze ervaring is dat er nauwelijks cursisten afvallen. Dus wil je zeker zijn van een leuk en inspirerend creatief seizoen, schrijf je dan in voor een cursus waar nog wèl plaats is.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

Start: Zondag 2 februari om 16: 00 uur

Prijs: €12,50

De lezing wordt gegeven in atelier het Groene Huis .

Op zijn typische en enthousiasmerende wijze schetst Sam Drukker een beeld van de wereld van het portret en de magie van het atelier. De psychologische kant van de mens tegenover hem en de abstractie van het beeld bepalen het eindresultaat. Tijdens deze lezing gaat Sam Drukker in op zijn werk en werkwijze.

Sam Drukker (1957) studeerde aan de academie Minerva te Groningen en werkte later onder meer in Parijs en Barcelona. Hij ontwikkelde zich tot een van Nederlands succesvolste portret- en figuurschilders, die werkt in een schetsmatige schilderstijl, waarin brede streken en subtiele details elkaar afwisselen. Sam Drukker heeft bekende en onbekende Nederlanders geportretteerd.

Hij doceert aan de Wackers Academie in Amsterdam en is mede oprichter van het Nederlands Portretschap. Werk van Sam Drukker is in vele collecties opgenomen en is onder andere te zien in binnen- en buitenland waaronder het Ministerie van OCW, Museum Flehite Amersfoort, museum LAM, Fentener van Vlissingen, Drents Museum Assen, BAC Zwitserland, MEAM Barcelona, Joods Historisch Museum Amsterdam.

Wachtlijst
Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: