Molen_1_Animatie
Molen_1_Animatie
WACHTLIJST

Schilderen op iPad - uitgebreid 23HSDiA2

Deze cursus is helaas vol, maar je kan op de wachtlijst worden geplaatst. Stuur in dat geval een e-mail naar Petra Smeenk cursistencontact@gooiseacademie.nl

NB: Hou er rekening mee dat onze ervaring is dat er nauwelijks cursisten afvallen. Dus wil je zeker zijn van een leuk en inspirerend creatief seizoen, schrijf je dan in voor een cursus waar nog wèl plaats is.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

Start: Dinsdag 16 januari 2024- 19:30 -21:30 uur

Prijs: €190,00 voor 5 lessen

De les wordt gegeven door Henk Storm in atelier Charley Toorop .

Heb je op de Gooise Academie de basiscursus gevolgd ‘Leer met Procreate schilderen op je iPad’ en wil je je kennis opfrissen en nog meer over deze manier van schilderen leren, dan is deze cursus een mooie aanvulling.

Wat leer je in de cursus ‘Schilderen op de iPad, uitgebreid’?

De basiskennis wordt opgefrist, zodat het makkelijker is om wat meer in detail een aantal handige functies onder de knie te krijgen. Zo leer je uitgebreid hoe je een schilderij gestructureerd in lagen op kunt bouwen. Het werken met layers wordt in detail behandeld. Er wordt geoefend met de diverse kwasten en je gaat zelfs één of meerdere eigen kwasten ontwerpen. Zoals bij veel softwarepakketten, is ook Procreate continue in beweging. De nieuwste updates met verbeteringen en handige functies komen uitgebreid aan bod. Hoe leuk is het om je eerder geschilderde werk, of dat van een oude meester, in beweging te brengen. Animatie maakt dan ook deel uit van de laatste les. Net als bij de basiscursus worden er opdrachten gegeven om thuis uit te werken, maar nu wordt ook tijdens de les wat meer tijd besteed aan het maken van opdrachten zodat de docent iedereen goed kan begeleiden.

Op de website van Henk Storm ( atelierstorm.nl) kun je zien wat je met het onderwerp animatie zoal kunt doen.

Wat heb je nodig voor de cursus ‘Schilderen op de iPad Basis, uitgebreid ?

Je iPad beschikt tenminste over software iPadOS 16 en de nieuwste versie van Procreate is geïnstalleerd. Je beschikt over een bijbehorende Apple pencil.

Om voldoende persoonlijke begeleiding te kunnen geven, worden er niet meer dan zes cursisten per cursus toegelaten. Kennis over het werken met je iPad en het programma Procreate is vereist.

De cursus bestaat uit 5 lessen.

Data workshop:

  • Dinsdag 16 januari 2024 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 23 januari 2024 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 30 januari 2024 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 6 februari 2024 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 13 februari 2024 - 19:30 -21:30 uur

In een filmpje geeft Henk Storm uitleg en een voorproefje van de cursus.

Wachtlijst
Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: