Henk_Storm.jpg

Henk Storm

In de korte tijd van tien jaar ontwikkelde Storm zich tot kunstschilder. Zijn opleiding heeft hij bij diverse kunstschilders alsmede op de Gooise Academie gevolgd. Zijn eerste grote expositie hield hij in 2012, waarna er nog velen volgden.

Inmiddels zijn er honderden tekeningen en schilderijen ontstaan van zijn hand. Daarbij werd het gebruik van de digitale mogelijkheden steeds belangrijker.

Schilderen met verf en een losse toets is nog steeds zijn grote passie, maar de iPad is hierbij nu zijn grootste vriend.

Digitale kunst op de iPad

Cursussen

Kleurencirkel - docent Henk Storm

Schilderen op de iPad Basis 22HSDiA

Dinsdagavond: 19:30 uur tot 21:30 uur

Droomde je ervan om je eigen kunstwerk op de iPad te maken? In deze cursus leer je basisbeginselen van het uitgebreide tekenprogramma Procreate. Zo kan je iPad je nieuwe schetsboek worden.

Lees meer
Molen_1_Animatie

Schilderen op iPad Basis uitgebreid 22HSDiA2

Dinsdag 23 januari 2023- 19:30 -21:30 uur

Je leert een aantal handige functies waarmee je nog meer kunt schilderen met Procreate op je iPad. Maak ook kennis met de nieuwste functies zoals 3D schilderen. En breng zelfs een schilderij van een oude meester tot leven.

Lees meer
Henk Storm_workshop_ProCreate

Leer met Procreate schilderen op je iPad 22HSDiA2

Dinsdagavond 21 maart 2023: 19:30 uur tot 21:30 uur

Droomde je ervan om je eigen kunstwerk op de iPad te maken? In deze workshop (5 lessen) leer je de basisbeginselen van het uitgebreide schilder & tekenprogramma Procreate. Zo kan je iPad je nieuwe schetsboek worden.

Lees meer


Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: