Yara_de_Kok

Ontdek 'Ontwikkel je eigen handschrift' met Yara de Kok!

De Gooise Academie verwelkomt Yara de Kok, een ervaren kunstenaar en gepassioneerde docent, om een boeiende schildercursus te leiden die je eigen artistieke stempel helpt ontwikkelen!

Met een achtergrond in Fine Art & Design in Education aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, brengt Yara een schat aan ervaring met zich mee. Haar kunstwerken ontstaan vanuit een diepe fascinatie voor architectuur, waarbij ze fotografie en collagetechnieken combineert om nieuwe composities te creƫren, spelend met de grenzen tussen realiteit en surrealiteit.

Naast haar werk in haar atelier heeft Yara gedurende 10 jaar met diverse doelgroepen lesgegeven in tekenen en schilderen. Ze ziet het als een uitdaging om samen met haar studenten hun inspiratie te verkennen en mogelijk een eigen artistiek handschrift te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Wat biedt de cursus 'Schilderen - Ontwikkel je eigen handschrift'?
De cursus begint met een introductie van verschillende kunststromingen, technieken of kunstenaars. Van daaruit ga je aan de slag op jouw niveau, waarbij je zelfs aan bestaand werk kunt werken. Na het schilderen is er ruimte voor gezamenlijke reflectie, waarbij het bekijken en bespreken van elkaars werk vaak leerzaam en motiverend is.

Mis deze kans niet om je artistieke horizon te verbreden onder begeleiding van Yara de Kok! Kijk op de cursuspagina van Yara de Kok voor meer informatie en inschrijving.

Heb je specifieke vragen mail dan naar cursistencontact@gooiseacademie.nl.

schildercursus_Yara_de_Kok

  • Deel deze pagina: