Caroline Kampfraath docenten filmpje

Stap in de les van Caroline Kampfraath

Beeldend kunstenaar Caroline Kampfraath is één van de docenten van de Academie die je een kijkje achter de schermen van hun les geeft. Proef de sfeer en hoor wat je van haar kunt leren in het, een bijzonder mooie weergave van haar les. Zij geeft les op donderdagochtend Beeldhouwen naar eigen visie, waar nog plaats voor is.

We hebben filmmaker Wout Boekeloo bereid gevonden om de sfeer in onze lessen te vertalen naar korte filmpjes, een kunst op zich. Wout over zijn vak:  “Ik studeerde theologie en filosofie om de wereld te begrijpen. Toen keek ik door een camera en was ik verkocht. Ik begreep dat ik hiermee mijn eigen wereld kon maken”.

Het docentenfilmpje van Gabrielle Nunez Larraz en Peter Smit is te zien op hun docentenpagina. Ook zij nemen je mee in de les, een voorproefje van wat je kunt verwachten.

Wil je een cursus van Gabrielle volgen kijk dan op haar cursuspagina. Op maandag 29 augustus start zij een vijfdaagse zomerworkshop 'Een zomerse week beeldhouwen'. Er is nog plaats, een mooie gelegenheid om in te stappen.

Wil je een cursus van Peter Smit volgen kijk dan op zijn cursuspagina. Op zaterdag 23 juli geeft Peter een zomerworkshop 'Aquarelworkshop 'Spelen met kleur en water'', een mooie manier om verder kennis te maken.

  • Deel deze pagina: