schildren_met_wol.jpeg

Schilderen met wol 19CSZoM

Start: 3 en 10 november van 13:00 tot 16: 00 uur

Prijs: €70,00 voor 2 lessen

De workshop wordt gegeven in atelier het Groene Huis .

Schilderen met wol is een cursus waarbij je leert vilten, een techniek die je mogelijk niet meer loslaat zo leuk. Zeep en warm water worden gebruikt om de wol te laten vervilten.
Tijdens dit proces haken de schubben van de wolvezels in elkaar, waardoor een stevige lap ontstaat. Dit gebeurt bijvoorbeeld ook bij het te heet wassen van een wollen trui. De wolmassa zal vervolgens flink krimpen.

carmijn_schreurs.jpg

Op zondag 3 november gaan we ons de basistechnieken van het vilten eigen maken. We laten de wol- en zijdedraden een verbintenis aangaan, door water en zeep toe te voegen en flink met onze blote handen te wrijven.

Carmijns liefde voor organische vormen en kleuren die elkaar versterken zal zij op de tweede workshopdag, 10 november, met je delen. Die dag ga je een vilten schilderij van (een detail van) je lievelingsbloem maken.

Deze workshop is voor beginnende vilt(st)ers

Data: 3 nov 2019 ( techniek en ontwerp maken) en 10 nov 2019 ( vilt schilderij maken)

Tijdstip: 13:00 - 16:00 uur

De prijs van de workshop is exclusief 5 euro materiaalkosten van de twee lessen. Deze worden de eerste les met de docent verrekend.

Neem zelf een schort een handdoek en een schaar mee.

Docent: Carmijn Schreurs

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)


Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: