silhouet_docent_vrouw_half_IZ2DisB.width-768.jpg

Carmijn Schreurs

Sinds ik me kan heugen ben ik gek van wol. Hoe het aanvoelt, de warmte die het geeft en natuurlijk waar het vandaan komt. Het was dan ook niet vreemd dat ik bij de eerste kennismaking met “natvilten” helemaal verkocht was; hier wilde ik iets mee gaan doen.

Dat “iets” duurde jaren om vorm te krijgen, ik volgde diverse workshops en heb mezelf vele technieken eigen gemaakt. Inmiddels maak ik lijkwades van vilt, gebaseerd op de natuur. Wol heeft iets magisch en het viltproces is juist heel aards, deze combinatie is voor mij echt perfect!

Ik hoop dan ook anderen mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme en te laten ervaren!

Cursussen

schildren_met_wol.jpeg

Schilderen met wol

3 en 10 november van 13:00 tot 16: 00 uur

Schilderen met wol is een cursus waarbij je leert vilten, een techniek die je mogelijk niet meer loslaat zo leuk. Zeep en warm water worden gebruikt om de wol te laten vervilten. Tijdens dit proces haken de schubben van de wolvezels in elkaar, waardoor een stevige lap ontstaat.

Lees meer

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06-12 596 590 tijdens werkdagen van 15:00 – 17:00 uur.
  • Deel deze pagina: