Martijn Bolwerk docent

Martijn Bolwerk

Martijn Bolwerk voltooide de Academie voor beeldende vorming te Amsterdam (nu Breitneracademie). Hij verkreeg daarmee een lesbevoegdheid kunstgeschiedenis, met de specialisaties: tekenen, grafiek en schilderen.

Hij verdiepte zich met de keuzevakken in Film-, Fotografie-, en Europese cultuurgeschiedenis.

Zijn stages richten zich op decorbouw; maakte voor particulieren en onder andere de theaterschool, Paradiso en het Sweelinck conservatorium wand-, en muurschilderingen.

In het jaar 2000-2001 won hij de 1e SYAA (Shell young art award). Daarna rondde hij aan De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de afstudeerrichting autonome kunst af. En volgde een jaar het propedeusevak ‘Inleiding in de kunstgeschiedenis’ aan de UvA.

In Amsterdam, Brabant en België exposeerde hij, wat resulteerde in de verkoop van werken aan bedrijfs- en privécollecties. Bv De collectie moderne kunst Albada Jelgersma en Knecht – Drenth.

Informatie over de cursussen tekenen en schilderen, inclusief de cursussen van Martijn Bolwerk.

Cursussen

Modeltekenen -Naakte waarheid- Martijn Bolwerk

Modeltekenen - Naakte waarheid - 24MBWoO

Diverse startdata. Eerste: woensdag 11 september 2024: 09:30 tot 12:30 uur

In de cursus modeltekenen komen licht- en schaduwwerking, kleurgebruik, compositie en dieptewerking aan bod. Door creatief te zijn blijf je veranderen, vragen stellen en keuzes maken. Je krijgt hier tijdens de cursus persoonlijke begeleiding bij.

Lees meer
Martijn Bolwerk_ cursus_Kijken naar kunst

Kijken naar kunst 24MBWoM

woensdag 11 september 2024: 13:30 - 16:30 uur

Een brede cursus voor gevorderden en beginners met een open houding over de verbondenheid van mens en natuur. Werken ‘naar de natuur’ leert ons waarnemen, daarnaast kijken we hoe wij aan ideeën en gevoelens uitdrukking geven.

Lees meer


Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: