Foto Marlen van Dop.jpg

Marlen van Dop

Na een leven lang enthousiast verdiepen in alle mogelijke creatieve materialen en technieken landde ik na mijn verhuizing naar het Gooi in 2008 definitief in de klei. Omdat ik zo enthousiast was over het werken met klei wilde ik er het liefst álles over weten. Dus startte ik in 2011 aan de Nederlandse Keramiek Opleiding in Gouda en deed examen in 2014. Met de opgedane kennis over klei, keramische technieken en decoreren kon ik steeds beter maken wat ik in mijn hoofd had.

In mijn eigen werk laat ik mij graag inspireren door de natuur: patronen in het zand, watererosie-sporen in rotsen, schelpen, fossielen en zaden. Wat deze vormen gemeen hebben is hun duidelijke, strakke vorm, repeterende structuur of textuur en hun natuurlijke ‘looks’. Ik maak uitsluitend unica die volledig handmatig opgebouwd zijn.

Cursussen

Gouden kom.jpg

Kom! 20MvDZaZo

24, 25 oktober, 22 november 2020: 10:00 tot 16:00 uur

Van klei tot keramiek: driedaagse workshop waarin je leert opbouwen met klei, technische kennis opdoet over het proces en leert over decoreren en glazuren.

Lees meer

Heb je vragen over de cursus of wil je je inschrijven voor een andere cursus, stuur dan een email naar inschrijven@gooiseacademie.nl, of bel met de cursusinformatielijn 06 41 859 581 alleen bereikbaar op woensdag tussen 12:00 – 14:00 uur. Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: