Eduart_Bace_foto.jpg

Eduart Baçe

Portrettist en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Eduart Baçe (1967) studeerde beeldhouwen aan de Kunstacademie van Tirana (Albanië). Na zijn afstuderen in 1990 gaf hij teken-, schilder- en beeldhouwlessen aan de Middelbare school voor de kunsten. Sinds 1994 woont hij in Nederland en maakt naast zijn vrije werk muurschilderingen, beeldhouwwerken en portretten in opdracht. Zijn werk is tentoongesteld in Albanië, Griekenland, België en Nederland. Hij schildert vrijwel uitsluitend menselijke figuren, portretten en karakters. Sinds januari 2010 is Eduart gediplomeerd Docent Beeldende Kunst en Vormgeving en geeft hij diverse workshops.

Informatie over de cursussen tekenen en schilderen, inclusief de cursussen van Eduart Baçe.

Cursussen

Eduart Bace Portretschilderen verveelt nooit!

Portretschilderen verveelt nooit! 24EBDiM

Diverse data, eerst mogelijk op dinsdag 10 september 2024: 13:30 - 16:30

Portretschilderen voor zowel beginners als gevorderde en zelfstandig werkende schilders en tekenaars. Op zoek naar de juiste houding, gezichtsuitdrukking, huidskleur, proporties, verkortingen, schaduw en licht.

Lees meer
E Bace Van stilleven tot portret

Van Stilleven tot portret - 24EBWoM

woensdag 11 september 2024: 13:30 - 16:30

In deze 30-weekse cursus leer je alle vaardigheden om te kunnen tekenen van stilleven tot portret. Model, lichtval en compositie... hoe begin je? Hoe vertaal je de essentie van het model op het doek? Hoe werkt de kunst van het weglaten?

Lees meer
Eduart Bace Portretschilderen blijft boeiend!

Portretschilderen blijft boeiend! - 24EBDiO

dinsdag 10 september 2024: 09:30 - 12:30 uur

Portretschilderen voor zowel beginners als gevorderde en zelfstandig werkende schilders en tekenaars. Op zoek naar de juiste houding, gezichtsuitdrukking, huidskleur, proporties, verkortingen, schaduw en licht.

Lees meer
Eduart Baçe  Post impressionistisch schilderen

Postimpressionistisch schilderen 24EBWoO

Diverse data, eerst mogelijk op woensdag 11 september 2024: 09:30 - 12:30

In deze cursus wordt een accent gelegd op de constructieve opbouw van het schilderij. Je leert te meten en je leert te kijken naar verhoudingen. Of je nu een beginner bent of gevorderd, door de individuele begeleiding krijg je altijd les op je eigen niveau.

Lees meer


Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: