Maritha van Amerom

Maritha van Amerom

Ik ben psycholoog, professioneel kunstenaar en docent. Ik heb een master in psychologie en verschillende kwalificaties op het gebied van beeldende kunst, waaronder tekenen, prenten maken, schilderen, sieraden ontwerpen, fotografie en beeldhouwen.
Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, waar ik les gaf in figuur tekenen aan de Stellenbosch Academy of Art, ontwierp kunst curricula, en presenteerde talrijke creativiteit workshops. Ook was ik medeoprichter van de Somerset West Life Drawing groep, (Kaapstad) waar kunstenaars van verschillende niveaus samenkwamen om twee keer per maand drie uur ononderbroken te tekenen in een creatieve ruimte.
Mijn werk is opgenomen in diverse kunsttijdschriften en maakt deel uit van collecties wereldwijd.
Ons gezin van vijf en onze Deense hond Kenya zijn een jaar geleden naar Nederland gekomen. Sindsdien ben ik docent Creativiteit en Design Thinking aan de Universiteit Inholland, Den Haag.

Live movement van Maritha van Amerom

Informatie over de cursussen tekenen en schilderen, inclusief de cursus van Maritha van Amerom.

Cursussen

portret_ alcohol and ink Maritha van Amerom

Ontdek jouw unieke stijl 23MvAVrO

vrijdag 15 september 2023: 09:30-12:30 uur

Tijdens deze cursus ontdek je wat jouw persoonlijke stijl is. Ontdekken, ervaren en leren van jezelf en van de medecursisten. Het is niet waar je naar kijkt, het is wat je ziet.

Lees meer


Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: