Caronine_hakfoto.jpg
Caronine_hakfoto.jpg

Leren beeldhouwen naar eigen visie - 24CKDoO

Start: donderdag 12 september 2024: 10:00 - 13:00 uur

Prijs: €825,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Caroline Kampfraath in atelier Hamdorff / Zadkine .

In deze cursus word je in een ontspannen sfeer gestimuleerd je eigen creativiteit te ontwikkelen, zowel figuratief als abstract. Je kunt werken in verschillende materialen zoals, klei, boetseerwas, gips, steen en kunststoffen of een ander materiaal dat jij wilt ontdekken. Het werken in verschillende materialen helpt je bij de ontwikkeling en expressie van je eigen beeldtaal.

Wat leer je in de cursus ‘Leren beeldhouwen naar eigen visie’?

Onder individuele begeleiding van professioneel beeldhouwer Caroline Kampfraath, maak je kennis met vaardigheden zoals onder andere het maken van een armatuur en het maken van een mal.

De rode draad zijn de basisprincipes van het beeldhouwen, waarbij je leert kijken naar vorm, ruimte, richtingen en verhoudingen.

Ter inspiratie bied Caroline in samenspraak met de groep enkele thema’s aan en begeleidt zij je in het toepassen ervan.

Enkele keren per jaar boetseren we in groepsverband naar model om technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Ter illustratie houdt Caroline presentaties over het werk van kunstenaars en bezoeken we een tentoonstelling.

Wat heb je nodig voor de cursus ‘Leren beeldhouwen naar eigen visie’?

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er is ruimte om te werken in klei, boetseerwas, hout en steen. Klei zit bij de cursus inbegrepen. Afbakken gebeurt op de Academie tegen een kleine vergoeding.

Meer informatie over de cursussen beeldhouwen, boetseren en keramiek

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: