zomercursus 2024
stenen paardenhoofd Frans van Dorst
zomercursus 2024
stenen paardenhoofd Frans van Dorst

Creatieve zomerworkshops beeldhouwen door Frans van Dorst

Start: Week 25, 27, 28

Prijs: €275,00

De les wordt gegeven door Frans van Dorst in De Gooise Academie .

Ook dit jaar organiseert Frans van Dorst weer zomercursussen beeldhouwen. Of je nu beginner of gevorderd bent, hier kun je komen boetseren in klei of was of hakken in steen en hout. Je wordt altijd individueel begeleid. Kom in de zomer lekker werken aan je eigen creatie! Buiten onder onze partytenten of binnen in het goed geoutilleerde atelier.

Vijf dagen beeldhouwen biedt een unieke gelegenheid om in alle rust en concentratie het verborgen beeld in de materie te ontdekken. Steen is uitermate geschikt om de verbeeldingskracht te prikkelen en dynamiek te geven aan het creatieve proces.

Door middel van een schetsontwerp besteden we aandacht aan de voorbereiding van het hakproces. Als je wilt boetseren, neem je een onderwerp dat je inspireert - maar waar je tot nu toe niet aan toe was gekomen - of je werkt aan de hand van een opdracht.

Heb je enige ervaring, dan is het mogelijk om te werken aan een beeld van een groter formaat. Neem vooraf contact op om dit te bespreken. Als beginnende cursist kun je gebruikmaken van gereedschap dat in het atelier aanwezig is. Stenen en boetseerklei zijn ter plaatse aan te schaffen.

Tussen de middag en in de pauze staat de koffie en thee klaar en is het ontspannen verpozen. Je wisselt ervaringen uit met collega-cursisten of je geniet van de sfeer in het dorp Laren.

Data zomercursussen beeldhouwen 2024:

week 25  van maandag 17 tm vrijdag 21 juni

week 27  van maandag 1 tm vrijdag 5 juli

week 28  van maandag 8 tm vrijdag 12 juli

(Het is ook mogelijk om in overleg  de 5 dagen te verdelen over meerdere weken, maar dit s.v.p. melden bij inschrijving)

Cursisten kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de zomercursus bij Frans van Dorst

Aanvangstijden:
9.30 - 12.30 uur en 13.30 - 16.30 uur

Cursusprijs:
275 euro (inclusief 21% BTW en exclusief materiaal).

Locatie:
Gooise Academie, Brink 27a, 1251 KS in Laren

Aanmelden en info:
Cursisten kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de zomercursus bij Frans van Dorst fransvandorst@telfort.nl of via telefoonnummer 06 39045395

  • Deel deze pagina: