beeldhouwen en boetseren docent Gabrielle Nuñez Larraz
beeldhouwen en boetseren docent Gabrielle Nuñez Larraz

Alle vrijheid om te maken wat je wilt - 23GNLDiM

Start: dinsdag 12 september 2023: 13:30-16:30

Prijs: €765,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Gabrielle Nunez Larraz in atelier Rodin / Zadkine .

Beeldhouwen is vooral doen, aan de slag gaan en proberen, kijken wat er gebeurt. Beelden maken in verschillende materialen zoals klei, boetseerwas, gips en steen.

Wat leer je in de cursus 'Alle vrijheid om te maken wat je wilt'?
Ervaren hoe leuk het is om een idee in je hoofd, om te kunnen zetten in een schets van klei en dan te besluiten dat je het in steen wilt maken. Van een flits in je hoofd naar een snelle schets in klei, tot een prachtig gepolijste sculptuur waar je met veel energie en geduld uren aan hebt gewerkt. Meestal is de menselijke vorm het uitgangspunt, soms alleen de aanzet voor een abstracter beeld. Ter ondersteuning van de vormontwikkeling, werken we af en toe als groep met een model.

Wat heb je nodig voor de cursus 'Alle vrijheid om te maken wat je wilt'?
De nadruk in deze cursus ligt op individuele begeleiding, zo krijgt iedere deelnemer de begeleiding die past bij haar/zijn niveau.

Er is ruimte om te werken in klei, boetseerwas, hout en steen. Klei zit bij de cursus inbegrepen. Afbakken gebeurt op de Academie tegen een kleine vergoeding.

Meer informatie over de cursussen beeldhouwen, boetseren en keramiek

Inschrijven

Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: