Boetseren en beeldhouwen Gabrielle Nunez Larraz
Boetseren en beeldhouwen bij Gabrielle Nunez Larraz op maandagochtend
Boetseren en beeldhouwen Gabrielle Nunez Larraz
Boetseren en beeldhouwen bij Gabrielle Nunez Larraz op maandagochtend

Boetseren en beeldhouwen - 24PBMaO

Start: Maandag 9 september 2024: 9:30-12:30 uur

Prijs: €825,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Petra Boshart in atelier Rodin / Zadkine .

Kernwoorden : steen, klei, was hout, hakken, boetseren, figuratief, abstract, mens, dier, natuur, ontdekken, verbazen, vrij werken, thema’s.

Op de maandagochtend geeft professioneel beeldhouwer Petra Boshart les in beeldhouwen in steen en hout, alsmede boetseren in boetseerwas, klei of andere materialen.

Wat leer je in de cursus 'Boetseren en beeldhouwen op maandagochtend'?

De nadruk van de cursus ligt op individuele begeleiding, zo krijgt iedere deelnemer begeleiding, die bij haar/ hem past.

Je leert het ontdekken van jouw eigen beeldtaal en het onderzoeken van verschillende materialen en technieken om jouw eigen beeld te realiseren. Kortom, drie plezierige uurtjes helemaal voor jezelf.

Het onderzoeken van het materiaal, vormtaal, richtingen, proporties, vlakken, de ruimte, anatomie en gereedschap komen aan bod.


Wat heb je nodig voor de cursus 'Boetseren en beeldhouwen op maandagochtend'?

Alles mag en alles is mogelijk. Voor zowel beginners als gevorderden.
We werken af en toe als groep met een model. We onderzoeken het materiaal, vormtaal, richtingen, proporties, vlakken, de ruimte, anatomie en gereedschap.

Er is ruimte om te werken in klei, boetseerwas, hout en steen. Klei zit bij de cursus inbegrepen. Afbakken gebeurt op de Academie tegen een kleine vergoeding.

Meer informatie over de cursussen beeldhouwen, boetseren en keramiek

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: