Astrid Schrage artwork
Astrid Schrage artwork

Mixed media: Art Journal - 24ASDoA

Startmogelijkheden:

  • donderdag 12 september 2024: 19:30-22:30 uur
  • donderdag 9 januari 2025: 19:30-22:30 uur

Prijs: vanaf €395,00 voor 14 lessen

De les wordt gegeven door Astrid Schrage in atelier Charley Toorop .

In deze cursus ga je experimenteren met verschillende materialen en technieken en deze verder onderzoeken. Een Art Journal is een must-have en de basis voor deze cursus. Een Art Journal is een creatief, visueel dagboek waarin alles mag.

Hierin kun je in alle vrijheid noteren wat je aan inzichten, ideeën, mooie uitspraken of afbeeldingen tegenkomt. Vervolgens vul je die aan met eigen tekeningen, illustraties, schilderingen of collages.


Wat leer je in de cursus ‘Mixed media: Art Journal'?

Je gaat maken, creëren en experimenteren. Vanuit de vrijheid van het maken kijk je wat er nog meer kan ontstaan. Bijvoorbeeld een illustratie rondom een vlek of het maken van een kleine linosnede die je afdrukt op een zelf gecreëerde achtergrond. Je tekent en schildert verder door, waar je normaal gesproken zou zijn gestopt en je maakt nieuwe combinaties.

Vanuit het proces van maken kijk je met dezelfde open blik naar je thema’s. Wat maak je en waarom? Het hoeft niet allemaal mooi te zijn. Fouten maken mag en juist vanuit de vrijheid van het ontstaan leer je kijken waar je nog meer kunt komen met je ideeën. De enige vereiste is een open houding en plezier willen maken.

Wat heb je nodig in de cursus ‘Mixed media: Art Journal'?

Teken- en schilderervaring is niet nodig. We starten met een reeks kleine creatieve teken/collage opdrachten in het Art Journal en vandaaruit kun je ook op groter formaat werken.

Tijdens deze cursus ga je aan de slag met verschillende materialen die je zelf mag kiezen zoals: potloden, stiften, acrylverf, ecoline, houtskool, pastelkrijt, oliekrijt, wasco krijtjes, posca pennen, aquarelverf, acrylverf, glitters, oost Indische inkt, drukinkt, linosnedes en papier.

Meer informatie over de cursussen tekenen en schilderen


Inschrijven

Kies de lessen waaraan je mee wilt doen

Hoe meer lessen je hier kiest, hoe meer korting je ontvangt. Korting geldt alleen over de lessen die in één bestelling gedaan zijn. Dus wanneer je je later inschrijft voor extra lessen van deze cursus, ontvang je geen korting. De totale korting is zichtbaar bij ‘Je bestelling’

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: