Margot Koopman Schilderen op maandagmorgen
Margot Koopman maandagochtend schilderen
Margot Koopman schilderen maandagochtend
Margot Koopman schilderen op maandagochtend
Schilderen met Margot Koopman op maandagoctend
Margot Koopman Schilderen op maandagmorgen
Margot Koopman maandagochtend schilderen
Margot Koopman schilderen maandagochtend
Margot Koopman schilderen op maandagochtend
Schilderen met Margot Koopman op maandagoctend

Schilderen op maandagochtend - 24MKMaO

Start: Maandag 9 september 2024: 09:30 - 12:30 uur

Prijs: €825,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Margot Koopman in atelier Charley Toorop .

Wil je meer weten over kleuren mengen, toonwaarde leren zien, je compositie bepalen of diepte suggereren? In deze cursus krijg je tips en tricks om de techniek van het schilderen nog beter onder de knie te krijgen.

Wat leer je in de cursus ‘Schilderen op maandagochtend’?

Schilder je naar een bestaande afbeelding of naar de realiteit? In deze cursus doe je beide. Je leert de voordelen en valkuilen van het schilderen naar foto, maar je gaat ook nu en dan schilderen naar directe waarneming. Je leert kijken naar toon, kleur en vorm, je eigen compositie maken en wat je ziet vereenvoudigen tot datgene wat je wilt weergeven. 

Het cursusjaar wordt ingedeeld in blokken van ca 5 lessen waarin steeds een kunsthistorisch thema of schildertechniek centraal staat. In een prettige sfeer ga je aan het werk: schetsen, mengen, schilderen, vragen, kijken, opnieuw beginnen, en uiteindelijk verrast worden door je eigen resultaten! 

Wat heb je nodig in de cursus ‘Schilderen op maandagochtend’?

In deze cursus werken we vooral met acrylverf- of olieverf. Voorafgaand aan de cursus krijg je per e-mail een lijstje met aan te schaffen basismateriaal (kleuren, kwasten, papier/doek), voor de eerste les is alleen houtskool en papier voldoende.

De cursus is geschikt voor iedereen die technische tips en inspiratie kan gebruiken. Of een stap verder wil komen met schilderen. Dus ook voor diegenen die (weer) willen beginnen met schilderen.

Meer informatie over de cursussen tekenen en schilderen

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: