Stilleven in oliepastel
Jim Harris Oliepastel
Oliepastel Jim Harris
Oliepastel stilleven
Stilleven in oliepastel
Jim Harris Oliepastel
Oliepastel Jim Harris
Oliepastel stilleven

Stilleven met Oliepastel 23JHZaM

Start: zaterdag 9 maart 2023: 13:30 - 16:30

Prijs: €200,00 voor 7 lessen

De les wordt gegeven door Jim Harris in atelier Hamdorff .

Cursisten worden gevraagd om één of twee persoonlijke voorwerpen mee te nemen. Deze zullen worden opgesteld in combinatie met ander materiaal in en rond de academie. De keuze voor het voorwerp staat vrij, zolang het maar enige persoonlijke betekenis heeft voor de deelnemer.

Je gaat aan de slag met het schilderen van dit stilleven op olieverfpapier of doek.

Wat leer je in de cursus 'Stilleven met Oliepastel'?
Het is belangrijk om een hechte band te vormen met je werktuig en materialen, want het vergt techniek en beheersing om via tekenen en schilderen te leren kijken en zo je omgeving te kunnen “zien”.

Het zwaartepunt van zijn lessen ligt dus bij de overdracht van die vaardigheden. Het kunnen vangen van de fysieke omgeving in een reeks van vormen is een uitdaging die ons dwingt om de vanzelfsprekendheid van ons dagelijks opmerkingsvermogen te ontleden.

Wat heb je nodig voor de cursus 'Stilleven met Oliepastel'?
Houtskool, krijt, potlood en olieverf.

In de eerste les gaan we in op wat je moet aanschaffen.

Jim Harris is een professionele kunstenaar met internationale exposities en met ruim 15 jaar ervaring in lesgeven, tekenen en schilderen.

Inschrijven

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: