E Bace Van stilleven tot portret
Eduart Baçe_bloemen
Eduart Baçe _ portret
E Bace Van stilleven tot portret
Eduart Baçe_bloemen
Eduart Baçe _ portret

Van Stilleven tot portret - 24EBWoM

Start: woensdag 11 september 2024: 13:30 - 16:30

Prijs: €825,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Eduart Baçe in atelier Charley Toorop .

‘Als je geen talent hebt, dan zul je nooit goed kunnen leren tekenen'. Onderzoek toont aan dat dit helemaal niet waar is. Iedereen kan leren tekenen. Hoe? Dat leer je in deze cursus van gerenommeerd portrettist Eduart Baçe; 30 weken tekenen van stilleven tot portret.

Wat leer je in de cursus ‘Van stilleven tot portret'

Het geheim van tekenen en schilderen naar waarneming.

Eduart leert je de vaardigheid van het waarnemen. Model, lichtval en compositie... hoe begin je? Hoe vertaal je de essentie van het model op het doek? Hoe werkt de kunst van het weglaten?

Aan de hand van Eduart zijn boekje " De kunst van het kijken” - het geheim van tekenen en schilderen naar waarneming - werk je naar foto’s en model van stilleven tot portret.

Het idee is om vanuit de basisprincipes van tekenen te beginnen met het tekenen van een stilleven, om van daaruit naar het tekenen van een portret te groeien. Bijna alle basismaterialen komen aan bod waaronder potlood, houtskool, pastel, inkt, aquarel en zelfs klei (boetseren).

Tijdens de les worden verschillende voorbeelden van bekende kunstenaars besproken en vaak geeft Eduart hierbij tekendemonstraties.

Iedereen kan leren tekenen!

Of je nu een beginner bent of gevorderd, door de individuele begeleiding krijg je altijd les op je eigen niveau.

Wat heb je nodig voor de cursus ‘Van stilleven tot portret'

De basismaterialen zijn een potlood (4B), (kneed)gum en tekenpapier, verf en krijt. Gebruik het materiaal waar jij het liefst mee werkt.

De kosten voor het model zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en worden in de les met de docent verrekend. Eduarts boekje "De kunst van het kijken " is optioneel in de les verkrijgbaar.

Meer informatie over de cursussen tekenen en schilderen

Inschrijven

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: