Mary Splinter keramiek
Mary Splinter keramiek
WACHTLIJST

Keramiek – Creatief vanuit Techniek 23MSDiO

Deze cursus is helaas vol, maar je kan op de wachtlijst worden geplaatst. Stuur in dat geval een e-mail naar Petra Smeenk cursistencontact@gooiseacademie.nl

NB: Hou er rekening mee dat onze ervaring is dat er nauwelijks cursisten afvallen. Dus wil je zeker zijn van een leuk en inspirerend creatief seizoen, schrijf je dan in voor een cursus waar nog wèl plaats is.

Zie ook veelgestelde vragen - FAQ

Start: dinsdag 12 september 2023: 9:30 - 12:30 uur

Prijs: €765,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Mary Splinter in atelier Rodin .

Wat leer je in de cursus ‘Keramiek – Creatief vanuit Techniek’

Het is een uitdaging om van klei, een redelijk zachte massa, het werkstuk te maken wat je in je hoofd hebt. In deze cursus leer je technieken waarmee je met klei de door jou gewenste vorm (hol) kan opbouwen. Daarnaast leer je hoe je het werk zo kan decoreren dat de door jou gewenste uitstraling ontstaat. De cursus geeft ruimte voor creativiteit en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wat heb je nodig voor de cursus ‘Keramiek – Creatief vanuit Techniek’

In de cursus wordt gewerkt met witte klei, kleislib en keramische pigmenten. De werkstukken kunnen worden afgewerkt met een transparant glazuur. Deze materialen zijn inbegrepen in de materiaalkosten (€ 15,- p.p.) Wil je andere glazuren gebruiken dan schaf je die (in overleg met de docent) zelf aan. Voorafgaand aan de start van de cursus krijg je een lijstje voor het aanschaffen van een aantal eigen keramiekgereedschappen.

Meer informatie over de cursussen beeldhouwen, boetseren en keramiek

Wachtlijst
Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: