Mary Splinter Keramiek - Creatief vanuit Techniek
Mary Splinter Keramiek - Creatief vanuit Techniek

Keramiek – Creatief vanuit Techniek 24MSDiO

Start: Dinsdag 17 september 2024: 9:30 - 12:30 uur

Prijs: €825,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Mary Splinter in atelier Rodin .

Wat leer je in de cursus ‘Keramiek – Creatief vanuit Techniek’

Het is een uitdaging om van klei, een redelijk zachte massa, het werkstuk te maken wat je in je hoofd hebt. In deze cursus leer je technieken waarmee je met klei de door jou gewenste vorm (hol) kan opbouwen. Daarnaast leer je hoe je het werk zo kan decoreren dat de door jou gewenste uitstraling ontstaat. De cursus geeft ruimte voor creativiteit en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wat heb je nodig voor de cursus ‘Keramiek – Creatief vanuit Techniek’

In de cursus wordt gewerkt met witte klei, kleislib en keramische pigmenten. De werkstukken kunnen worden afgewerkt met een transparant glazuur. Deze materialen zijn inbegrepen in de materiaalkosten (€ 15,- p.p.) Wil je andere glazuren gebruiken dan schaf je die (in overleg met de docent) zelf aan. Voorafgaand aan de start van de cursus krijg je een lijstje voor het aanschaffen van een aantal eigen keramiekgereedschappen.

Meer informatie over de cursussen beeldhouwen, boetseren en keramiek

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: