Henk Storm Leer schilderen met Procreate op iPad
Henk Storm Leer schilderen met Procreate op iPad

Leer met Procreate schilderen op je iPad - basis 24HSDiA1

Start: Dinsdagavond 8 oktober 2024: 19:30 uur tot 21:30 uur

Prijs: €225,00 voor 5 lessen

De les wordt gegeven door Henk Storm in atelier Charley Toorop .

In een cursus van vijf avonden leert kunstenaar Henk Storm je hoe je met het programma Procreate de schilderijen die je met verf wilt maken, eerst op je iPad kunt samenstellen.

Je leert ook hoe je op de iPad complete schilderijen kunt maken, die je daarna als foto kunt bewaren of op welk formaat dan ook kunt afdrukken.


Wat leer je in de cursus ‘Leer Procreatie schilderen op je iPad, basis’?

Elke les wordt een uitgebreide hand-out verstrekt en start met theorie en uitleg over het werken met Procreate. Daarna ga je, onder begeleiding, op je eigen iPad aan het werk. Zo leer je hoe je de ruim 200 kwasten kunt gebruiken waar het programma Procreate over beschikt. Er wordt veel aandacht besteed aan de uitgebreide kleurtechnieken.

Omdat oefenen erg belangrijk is, krijg je wat huiswerk mee. De volgende les wordt het huiswerk als eerste besproken. In de praktijk is gebleken dat de huiswerkopdrachten het plezier om met Procreate te werken nog verder vergroten.


Wat heb je nodig voor de cursus ‘Leer Procreatie schilderen op je iPad, basis’?

Je iPad beschikt tenminste over software iPadOS 17 en is geschikt voor Procreate 5.3.7. Procreate is voor circa €15,- te downloaden in de APP Store. Een goede tekenpen (Apple pencil) is noodzakelijk.

Om voldoende persoonlijke begeleiding te kunnen geven, worden er niet meer dan zes cursisten per cursus toegelaten. In bijgaand filmpje maak je kennis met de docent die nog meer over de cursus vertelt. Enige kennis van het werken met je iPad is vereist, zodat we alle aandacht kunnen geven aan Procreate.
De workshop bestaat uit 5 lessen.

Cursusdata:

  • Dinsdag 8 oktober 2024 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 15 oktober 2024 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 22 oktober 2024 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 5 november 2024 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 12 november 2024 - 19:30 -21:30 uur

In een filmpje geeft Henk Storm uitleg en een voorproefje van de workshop.

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: