Henk Storm schilderen op de iPad

Schilderen op iPad - uitgebreid 24HSDiA2

Start: Dinsdag 25 februari 2025- 19:30 -21:30 uur

Prijs: €225,00 voor 5 lessen

De les wordt gegeven door Henk Storm in atelier Charley Toorop .

Heb je op de Gooise Academie de basiscursus gevolgd ‘Leer met Procreate schilderen op je iPad’ en wil je je kennis opfrissen en nog meer over deze manier van schilderen leren, dan is deze cursus een mooie aanvulling.

Wat leer je in de cursus ‘Schilderen op de iPad, uitgebreid’?

De basiskennis wordt opgefrist, zodat het makkelijker is om wat meer in detail een aantal handige functies onder de knie te krijgen. Zo leer je uitgebreid hoe je een schilderij gestructureerd in lagen op kunt bouwen. Het werken met layers wordt in detail behandeld. Er wordt geoefend met de diverse kwasten en je gaat zelfs één of meerdere eigen kwasten ontwerpen. Zoals bij veel softwarepakketten, is ook Procreate continue in beweging. De nieuwste updates met verbeteringen en handige functies komen uitgebreid aan bod. Hoe leuk is het om je eerder geschilderde werk, of dat van een oude meester, in beweging te brengen. Animatie maakt dan ook deel uit van de laatste les. Net als bij de basiscursus worden er opdrachten gegeven om thuis uit te werken, maar nu wordt ook tijdens de les wat meer tijd besteed aan het maken van opdrachten zodat de docent iedereen goed kan begeleiden.

Op de website van Henk Storm ( atelierstorm.nl) kun je zien wat je met het onderwerp animatie zoal kunt doen.

Wat heb je nodig voor de cursus ‘Schilderen op de iPad Basis, uitgebreid ?

Je iPad beschikt tenminste over software iPadOS 17 en de nieuwste versie van Procreate is geïnstalleerd. Je beschikt over een bijbehorende Apple pencil.

Om voldoende persoonlijke begeleiding te kunnen geven, worden er niet meer dan zes cursisten per cursus toegelaten. Kennis over het werken met je iPad en het programma Procreate is vereist.

De cursus bestaat uit 5 lessen.

Cursusdata:

  • Dinsdag 25 februari 2025 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 4 maart 2025 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 11 maart 2025 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 18 maart 2025 - 19:30 -21:30 uur
  • Dinsdag 25 maart 2025 - 19:30 -21:30 uur

In een filmpje geeft Henk Storm uitleg en een voorproefje van de cursus.

Inschrijfcode verplicht

Wij bieden op dit moment onze huidige cursisten de mogelijkheid om met voorrang in te schrijven voor de cursussen van ons nieuwe seizoen. Deze cursisten hebben van hun docent daartoe een 'inschrijfcode' ontvangen die zij hier kunnen invullen.

Vanaf zaterdag 18 mei 2024 kan iederéén zich weer inschrijven voor een van de cursussen van de Gooise Academie. We verwelkomen je graag op een van onze cursussen!

  • Deel deze pagina: