portret_ alcohol and ink Maritha van Amerom
Charcoal tekening Maritha van Amerom
monotype Maritha van Amerom
portret van Maritha van Amerom
portret_ alcohol and ink Maritha van Amerom
Charcoal tekening Maritha van Amerom
monotype Maritha van Amerom
portret van Maritha van Amerom

Verken Je Eigen Stijl: Plezier in Creativiteit 24MvAVrO

Start: vrijdag 13 september 2024: 09:30-12:30 uur

Prijs: €825,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Maritha van Amerom in atelier Rodin .

Sta klaar om de diepte van je creatieve reis te verkennen! Sluit aan bij mij voor een meeslepende reis waarin jouw doelen centraal staan, terwijl je je creativiteit de vrije loop laat en plezier hebt. In deze cursus creëren we een veilige ruimte waar artistieke expressie bloeit, gericht op jouw groei en plezier van creatie. Het doel? Minstens vijf kunstwerken voltooien, terwijl je jezelf en anderen ontmoet en nieuwe ontdekkingen doet.

Wat leer je in de cursus 'Verken Je Eigen Stijl: Plezier in Creativiteit':

Gedurende 30 weken duiken we in vijf unieke thema’s, van natuurlijke grillige vormen tot de verfijning van het menselijke lichaam. Elk thema daagt je uit om nieuwe technieken en perspectieven te verkennen.


Wat heb je nodig voor de cursus 'Verken Je Eigen Stijl: Plezier in Creativiteit':

Geen uitgebreide kunstkennis is vereist, maar een beetje basis is handig. Lef, nieuwsgierigheid en een open geest zijn essentieel. Deze cursus draait om jouw individuele reis, waarbij jij het tempo en de doelen bepaalt. Ik ben er om je te begeleiden met enthousiasme, kennis en een solide basis van ervaring.

Je kunstdagboek (art journal) wordt je kompas, en zal dienen als basis voor verkenning, het genereren van ideeën en het opbouwen van technieken, wat zich zal vertalen in voltooide werken op een groter formaat. Doe mee en laat je verbeelding de vrije loop in “Verken Je Eigen Stijl: Plezier in Creativiteit”

Meer informatie over de cursussen tekenen en schilderen

Inschrijven

Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: