Frans OpenDag

Vacature bestuur Gooise Academie

De Gooise Academie is op zoek naar nieuwe bestuursleden (vrijwilligersfunctie) die het bestuur van dit unieke kunstinstituut komen versterken!

Wil jij het bestuur van de Gooise Academie komen versterken?

Wil jij van maatschappelijke betekenis zijn voor een uniek kunstinstituut in Laren?

In dat geval nodigen wij jou uit voor een bestuursfunctie bij de Gooise Academie voor Beeldende Kunsten gevestigd in het centrum van Laren.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega bestuurslid die op een praktische en strategische wijze kan bijdragen aan de continuïteit en verdere ontwikkeling van onze Academie.

De Gooise Academie is een begrip in Laren en (tot ver) daarbuiten.

Het is een uniek instituut in het verzorgen van een hoogwaardig en gevarieerd cursusaanbod, met ca. 20 uitstekende en goed opgeleide docenten (vrijwel uitsluitend op HBO-niveau beeldende kunsten),

Naast diverse workshops en zomercursussen worden jaarlijks ca. 50 cursussen aangeboden op het gebied van beeldhouwen, boetseren, keramiek, schilderen, tekenen en digitale kunst voor zowel beginnende als gevorderde kunstliefhebbers.

De bestuursfunctie is een vrijwilligersfunctie met een gemiddelde tijdsbesteding van 1 dag per week.

Je doet dit samen met een betrokken en enthousiast gedreven bestuur.

De taken strekken zich uit van het vormgeven en uitvoeren van onze strategie tot het organiseren van allerlei events voor het promoten van de Academie (zoals open dagen, deelnemen aan art fairs e.d.).

Van kandidaten wordt verwacht dat zij naast affiniteit met besturen ook beschikken over goede organisatorische talenten.

Belangstellenden kunnen reageren op deze vacature door het sturen van een email naar voorzitter@gooiseacademie.nl. In een volgend gesprek wordt graag meer informatie gegeven en wordt in onderling overleg bepaald welk takenpakket binnen het bestuur het beste bij jou past.

  • Deel deze pagina: