Mary Splinter vasen van keramiek
Mary Splinter vasen van keramiek

Keramiek – Verdieping Techniek & Handtekening 23MSVrO

Start: Vrijdagochtend 15 september 2023: 9:30 -12:30 uur

Prijs: €765,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Mary Splinter in atelier Rodin .

In deze cursus werk je aan de verbetering van eerder geleerde keramiektechnieken en werken we aan de ontwikkeling van je eigen handtekening. De cursus geeft veel ruimte voor creativiteit en pionieren met klei, geschikt voor deelnemers die de basisvaardigheden in keramiektechnieken al beheersen.


Wat heb je nodig voor de cursus ‘Keramiek – Verdieping Techniek & Handtekening’
In de cursus wordt gewerkt met witte klei, kleislib en keramische pigmenten. De werkstukken kunnen worden afgewerkt met een transparant glazuur. Deze materialen zijn inbegrepen in de materiaalkosten (€ 15,- p.p.) Wil je andere glazuren of kleisoorten gebruiken dan schaf je die (in overleg met de docent) zelf aan. Voorafgaand aan de start van de cursus krijg je een lijstje voor het aanschaffen van een aantal eigen keramiekgereedschappen.

Inschrijven

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: