Marlieke Schoen 3
Marlieke Schoen 2
Marlieke Schoen 4
Marlieke Schoen 3
Marlieke Schoen 2
Marlieke Schoen 4

Kruip in de huid van de kunstenaar door de eeuwen heen 23MSMaO

Start: maandag 11 september 2023: 10.00 - 13:00 uur

Prijs: €765,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Marlieke Schoen in atelier Hamdorff .

Wat leer je in de cursus
Aan de hand van een kunstenaar of een thema uit de kunstgeschiedenis, laten we ons inspireren.

Naar aanleiding daarvan maak je eigen werk. Dit kan de ene keer volgens een opdracht zijn en de andere keer vrije invulling.

Welke keuzes maakte de kunstenaar? Welke tijdsgeest heerste er en wat waren de kenmerken daarvan die ook bepalend zijn voor hoe een kunstwerk eruit kwam te zien? Welke materialen werden er gebruikt?

Tijdens de cursus duiken we in het proces van de kunstenaar en gaan op zoek naar verschillende mogelijkheden met materiaal, zoals krijt, houtskool, bister, verf, etc.

De thema’s kunnen variëren van model- tot landschap tekenen.

De basis van de cursus is voornamelijk tekenen, maar er kan ook zo nu en dan een uitstapje gedaan worden naar ander materiaal.


Wat heb je nodig voor de cursus
Tekenpapier in verschillende kleuren en diktes, aquarelpapier.

Penselen, kwasten, pen en inkt . Krijt wit, bruin, zwart, roze verschillende kleuren/ bister bruin en blauw. Houtskool, kneedgum, doezelaar, waterverf, witte verf, gouache.

Inschrijven

Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.

    Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is krijgen cursisten op de wachtlijst voorrang.Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

  • Deel deze pagina: