Astrid Schrage eigen werk.jpg

Mixed media: Art Journal - 21ASDoA

Start: Donderdag 13 januari 2022: 19.30 – 22.30 uur

Prijs: €300,00 voor 14 lessen

De les wordt gegeven door Astrid Schrage in Atelier tuin Brinkhuis .

In deze cursus ga je onderzoeken en experimenteren met verschillende materialen en technieken. Een Art Journal is een must-have en de basis voor deze cursus. Een Art Journal is een creatief, visueel dagboek waarin alles mag.

Hierin kun je in alle vrijheid noteren wat je aan inzichten, ideeën, mooie uitspraken of afbeeldingen tegenkomt. Vervolgens vul je die aan met eigen tekeningen, illustraties, schilderingen of collages. Je gaat maken, creëren en experimenteren.

Vanuit de vrijheid van het maken kijk je wat er nog meer kan ontstaan. Bijvoorbeeld een illustratie rondom een vlek of het maken van een kleine lino snede die je afdrukt op een zelf gecreëerde achtergrond. Je tekent en schildert verder door waar je normaal gesproken zou zijn gestopt en je maakt nieuwe combinaties.

Vanuit het proces van maken kijk je met dezelfde open blik naar je thema’s. Wat maak je en waarom? Het hoeft niet allemaal mooi te zijn. Fouten maken mag en juist vanuit de vrijheid van het ontstaan leer je kijken waar je nog meer kunt komen met je ideeën. De enige vereiste is een open houding en plezier willen maken.

Teken en schilderervaring is niet nodig. We starten met een reeks kleine creatieve teken/collage opdrachten in het Art Journal en vandaar uit kun je ook op groter formaat werken.

Voor deze cursus ga je aan de slag met verschillende materialen die je zelf mag kiezen zoals: potloden, stiften, acrylverf, ecoline, houtskool, pastelkrijt, oliekrijt, wasco krijtjes, posca pennen, aquarelverf, acrylverf, glitters, oost Indische inkt, drukinkt, lino snedes, papier.


Heb je administratieve vragen over de cursus, stuur dan een e-mail naar administratie@gooiseacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de cursus, neem dan contact op met de docent.

Zie ook de veelgestelde vragen - FAQ

Inschrijven

Er is veel vraag naar deze cursus; snel inschrijven is aan te raden.


Je bestelling

Cursisten x
Totaal

(incl. € BTW)

  • Dit is een verplicht veld.
  • U kunt tot 2 weken na inschrijving voor een cursus uw inschrijving annuleren. Wij zullen dan het betaalde cursusgeld restitueren. Daarna bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen, en kan dus geen restitutie meer plaatsvinden.
  • Als uw betaling drie weken voor aanvang van de cursus niet ontvangen is vervalt uw inschrijving.
  • Deel deze pagina: