vacature.jpg

Vacature Administrateur

Wij zoeken een administrateur met ervaring in het verwerken van in- en uitgaande facturen en het beheren van bankrekeningen. Je doet ook de cursistenadministratie en andere administratieve werkzaamheden. De facturen worden aangeleverd bij ons administratiekantoor, dat de boekingen verzorgt en ook de financiële rapportages opstelt.

De administrateur is iemand die zelfstandig, nauwkeurig en betrouwbaar werkt, overzicht houdt over de administratie en tijdig problemen signaleert. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de penningmeester van het bestuur en onderhoudt goede contacten met het administratiekantoor.

Je overlegt voor de cursistenadministratie met de medewerkers cursistencontact over aanmeldingen van cursisten, betaling en restitutie van cursusgelden, en helpt zo nodig cursisten bij aanmelding via onze website. Je zorgt voor betaling van de docenten.

Je hebt bij voorkeur affiniteit met beeldende kunst en gevoel voor de daarbij horende cultuur. Je accepteert dat je als vrijwilliger in een vrijwilligersorganisatie werkt, maar wilt toch kwalitatief hoogwaardig werk afleveren.

Je kunt de werkzaamheden meestal thuis doen op de momenten dat het jou goed uitkomt. Tijdsbesteding is naar verwachting circa 6 uur per week, afhankelijk van de tijd van het jaar.

Aanmelden kan bij de penningmeester van het bestuur: ton@tekstra.nl. We zullen je dan het profiel van de functie toesturen.

  • Deel deze pagina: